توصیف نمودارهای خطی در تسک ۱ بخش رایتینگ آزمون آیلتس | Line Graphs
در تسک ۱ بخش رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک، یک نوع از سوالات احتمالی، گراف هایی خواهند بود که تغییراتی را در بازه زمانی نشان می دهند. این گراف ها میتوانند به صورت یک نمودار خطی، دایره ای یا میله ای باشند. این نمودار را به صورت نمونه درنظر بگیرید
همانطور که در مقاله نحوه پاسخگویی به سوالات تسک ۱ عنوان شد، یک ساختار چهار پاراگرافی برای نوشتن تسک ۱ داشته باشید: پاراگراف introduction، پاراگراف overview و دو پاراگرافbody برای بیان جزئیات.
The line graph compares the amount of electricity produced in France using four different sources of power over a period of 32 years.
It is clear that nuclear power was by far the most important means of electricity generation over the period shown. Renewables provided the lowest amount of electricity in each year.
In 1980, thermal power stations were the main source of electricity in France, generating around 120 terawatt hours of power. Nuclear and hydroelectric stations produced just under 75 terawatt hours of electricity each, and renewables provided 75 terawatt hours of electricity each, and renewables provided a negligible amount. Just one year later, nuclear power overtook thermal power as the primary source of electricity.
Between 1980 and 2005, electricity production from nuclear power rose dramatically to a peak of 430 terawatt hours. By contrast, the figure for thermal power fell to only 50 of the period. Hydroelectric power generation remained relatively stable, at between 50 and 80 terawatt hours, for the whole 32-year period, but renewable electricity production saw only a small rise to approximately 25 terawatt horse by 2010.
نحوه توصیف نمودار خطی در تسک ۱ بخش رایتینگ آزمون آیلتس
مرحله اول:
اولین مرحله برای نوشتن، برنامه ریزی خواهد بود. بین ۳ تا ۵ دقیقه به این مرحله اختصاص دهید. برنامه ریزی برای ساختار پاراگراف ها را با حداکثر اختصار انجام دهید. صرفا کلمات کلیدی هر جمله را بنویسید. استفاده از علائم، کلمات اختصاری با حداقل صرف زمان را توصیه می کنیم.
مرحله دوم:
مرحله دوم، نوشتن جمله ها بر اساس برنامه مشخص شده در مرحله قبل می باشد. در این مرحله، شما باید به برنامه وفادار بمانید و هرآنچه تصمیم گرفته اید را بنویسید.
دقت به نکاتی که لازمه توصیف گراف در تسک ۱ می باشد، در این مرحله ضروری خواهد بود. در ادامه به این نکات می پردازیم.
مرحله سوم:
پس از اینکه نوشتن متن کامل شد، ۲ دقیقه زمان صرف مرور و بازبینی مطالب کنید.
- رعایت نکات spelling نیز باید مورد توجه قرار گیرد. اگر املای کلمات صحیح نباشد، و غلط های املایی متعددی داشته باشید، تأثیر منفی بر نمره تان خواهد داشت.
توصیه می کنیم، نمونه پاسخ های گراف در تسک ۱ که نمره بالایی دارند را بررسی کنید و روش آنها را در نوشتن بکار برید.
در این مقاله، ما نمونه سوالات گراف در تسک ۱ را توصیف کرده و نکات مربوط به نوشتن این نوع سوال را بیان نمودیم. یک نمونه مثال از گراف نیز ارائه گردید. با بررسی این نمونه و نمونه ها دیگر از توصیف گراف، می توانید توانایی خود را در نوشتن این نوع سوال افزایش دهید.
نکات لازم برای توصیف نمودار خطی در تسک ۱ رایتینگ آزمون آیلتس
- در نوشتن تسک ۱، ما صرفا گراف ها را توصیف می کنیم. نظر شخصی در این نوشتار وارد نمی شود.
- برای نوشتن پاراگراف اول، جمله ای که بالای نمودار قرار دارد را پارافریز کنید و با تغییر دادن کلمه (فعل به اسم، اسم به فعل و …) جمله مربوط به introduction را بنویسید.
- هنگام نوشتن پاراگراف دوم، اطلاعات مهم گراف را عنوان کنید. برای مثال، بیان افزایش یا کاهش کلی، شباهت ها و تفاوت ها یا نقاط در بالاترین و پایین ترین حد. در این پاراگراف، از اعداد و ارقام استفاده نمی کنیم. به طور کلی، مهمترین اتفاقات در نمودار ارائه شده را در دو جمله بیان کنید. برای شروع این دو جمله می توانید برای مثال بنویسید:
Overall, what stands out from the graph is that —-. Another point is ——.
The first point is that —-.The other point is —-.
- اعداد و ارقام را در پاراگراف های سوم و چهارم وارد کنید. اطلاعات محور افقی، محور عمودی، نقاط تقاطع، نقاط اوج و نقاطی که حداقل مقدار را در نمودار نشان می دهند، از جمله اطلاعاتی می باشند که حتما در توصیف گراف ها باید عنوان شوند.
- استفاده از کلمات آکادمیک بسیار اهمیت دارد. از جمله افعال و اسامی که در توصیف روند ها در گراف کاربرد دارند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
روند افزایشی:
روند کاهشی:
ثبات :
نوسان:
برخی از صفات و قیدهایی که می توانید به کار ببرید عبارتند از:
Adverbs: steadily, gradually, sharply, rapidly, steeply, slightly, dramatically, significantly, considerably
Adjectives: steady, gradual, sharp, rapid, steep, slight, dramatic, significant, considerable
- شما باید اطلاعات را با روشی منطقی تقسیم بندی کنید و جزئیات لازم را ارائه دهید. در مورد همه آیتم های نمایش داده شده، اطلاعات بدهید. اما وارد جزییاتی نشوید که اهمیت چندانی ندارند. برای هر آیتم، نهایتا یک یا دو جمله اطلاعات ارائه دهید.
در متن، حتما به دوره های زمانی اشاره کنید. برای مثال:
over the next three years
three years later
in the following three days
over the period
from … to/ between … and …
- در نوشتن تسک ۱، ما پاراگرافی به عنوان conclusion نداریم. در پاراگراف overview کلیات مورد نظر ارائه می شود و همین کفایت می کند.
- ساختارهای تکراری را در نوشتن جمله ها بکار نبرید. تنوع ساختار گرامری در این قسمت اهمیت زیادی دارد.
- پس از نوشتن هر پاراگراف، یک خط، فاصله بگذارید یا اینکه ابتدای هر پاراگراف حدودا نیم سانتی متر فاصله بگذارید (تو رفتگی اول پاراگراف) تا ظاهر پاراگراف ها مشخص باشد و تصحیح کننده، راحت تر مطالب هر پاراگراف را ببیند.
- حداقل ۱۵۰ کلمه بنویسید. می توانید هدف تان را بین ۱۶۰ تا ۱۹۰ کلمه قرار دهید.
برای نوشتن هر نموداری که در بازه زمانی نشان دهنده روند باشد، از جمله نمودار خطی، دایره ای میله ای می توانید از همین ساختار استفاده کنید.
و در آخر امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشید. اگر سوالی یا ابهامی در زمینه آیلتس دارید ما در مدرسه انگلیسی سارا در خدمت شما هستیم که به تمام سوال های شما پاسخ دهیم.
5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
اين نكته كه توي پاراگراف دوم بايد مهم ترين نكات رو بگيم و عدد و رقم استفاده نكنيم اما توي پاراگراف سوم و چهارم جزئيات و اعداد رو بگيم براي من جالب بود.
خوشحالم که این مقاله ی این آیلتس براتون مفید بوده .
مرسی بابت مقاله که با جزئیات خوبی نوشته شده. شاید تنها قسمتی که خیلی بهش اهمیت نمیدیم همین املای کلمات هست که با توجه به ورود کلمات آکادمیک در نوشتار حتما باید به املای اونها بیشتر دقت کنیم.
خواهش میکنم. خوشحالم که این مقاله ی رایتینگ آیلتس براتون مفید بوده.
ساختار گرامری در تسک ۱ اهمیت زیادی دارد و پاراگراف conclusion نداریم.